Bagte kartofler med baconfyld, 4 pers.

Der skal bruges:

4 store bagte kartofler
4 spsk creme fraiche/ fromage frais/ fløde
100 g bacon i tern
salt
peber

Sådan gør du:

Bag kartoflerne i ovnen i 1 time ved 200 grader, eller i microovnen i cirka 12 minuter, eller til de er bløde inden i.

Steg basonternene på en varm pande til de er sprøde.

Udhul kartoflerne med en ske, pas på ikke at ødelægge skralden.

Kartoffelmassen røres med creme fraichen og baconternene. Smages til med salt og peber.

Fyldes i kartoffelskralden igen, og bages i ovnen i 10 minuter ved 200 grader.

Tips:
Man kan fylde kartoflerne med alt hvad hjertet begærer af kryderier og urter, for at pifte retten lidt op. Prøv også at komme lidt revet ost på toppen af kartoflerne, inden i de kommes i ovnen anden gang.


[ Tilbage til oversigt | Log ind ]