Indbagt svinemørbrad, 4 pers.

Der skal bruges:

300 g butterdej
1 svinemørbrad
500 g hakket flæskekød
2 æg
2 fed hvidløg
1 stort løg
1 dl fløde
2 spsk. hvedemel
25 g smør
salt, peber og muskat

Sådan gør du:

Skær sener og hinder af mørbraden, brun den i smørret, drys salt og peber over køl den af. Rør hakket kød med mel, æg, hakket løg, knust hvidløg, krydderier og fløde. Rul dejen ud på et stykke bagepapir til en plade (30-40 cm). Læg halvdelen af farsen midt på dejen. Herpå lægges mørbraden, hvorefter resten af farsen pakkes udenom. Læg dejen op om ender og sider, pensel evt. med lidt æg i sammenføjningen. Læg mørbraden på en bradepande, pensel med sammenpisket æg og sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 50-60 min.

Serveres med salat og en lys dressing, kartofler eller ekstra brød.


[ Tilbage til oversigt | Log ind ]